Kedves szülők és gyerekek!
Ha nyugodt, csöndes, családias környezetben szeretnél egész nap lenni, játékosan tanulni, okosodni és iskolára felkészülni, akkor gyere a Bagolyvár Alapítványi Óvodába.

Gyerekeknek

Jelenleg alacsony létszámmal működünk, amely lehetőséget ad arra, hogy minden gyermekkel az átlagosnál többet foglalkozzunk és egyénileg fejlesszük őket.

  • a kicsik több sikerélményhez jutnak,
  • elmélyültebben játszhatnak,
  • kevés a megbetegedés

Ünnep keretében szervezzük meg a gyermekek által kedvelt nevezetes napokat, pl. decemberben Mikulás érkezik, aki személyesen adja át az ajándékokat, Húsvétkor az óriási kertben fedezzük fel a meglepetéseket, Gyermeknapon pedig egy nagy közös programon vehetnek részt a gyerekek, szüleikkel együtt, - ahol ugrálóvár, arcfestő, lufi hajtogató és zsákbamacska várja, szórakoztatja a kicsiket.

Egyéb szolgáltatások

  • Helen Doron angol nyelvoktatás szeptember óta működik, ahol a gyermekek egy kitűnő nyelvtanárral csak angolul társalognak,
  • a kerületben működő Nagytétényi Lovarda vállalja gyermekeink lovagoltatását,
  • a Mazsola Tanuszodában fogadják gyermekeinket, ahol szakoktató tart viziterápiát, nemcsak 5 éves kortól!
  • lehetőség van a szenzoros mozgásterápia beindítására is
  • saját konyhánkban a kedvenc ételeiket ehetik, és annyit, amennyi jólesik.

Szülőknek

Elsősorban a székhelyünk területén lévő családoknak nyitottuk meg intézményünket, de nem csak a kerületből, hanem a környező települések családjainak is szívesen állunk rendelkezésére.

Az Alapítvány nyitott megállapodásokat kötni azokkal az önkormányzatokkal, ahol sok az elutasított határozattal rendelkező szülő.

Mivel a kerület határán vagyunk, könnyű a megközelítés Diósd és Érd felöl is (a Balatoni útról), és Halásztelek, Szigetszentmiklós felöl is (az MO-s lejárójától 2 km-re vagyunk).

Az óvoda nyitvatartási ideje: 7.00 órától – 17.00 óráig.

Az óvoda – igény szerint, a szülőkkel egyeztetve - 4 hét nyári és 2 hét téli szünetet tart, amikor térítési díjat nem szed!